Stormskader udbedres

Vi tilbyder enhver service ved stormskader

Et dansk stormvejr kan forårsage store skader på alt fra tag til carport. Når uheldet er ude, er det vigtigt at få sikret skaden, så den ikke bliver kilde til andre, mere alvorlige skader. Hvis tagsten blæser væk, eller træer vælter ned i dit tag, kan regnvand trænge ind og forårsage store skader på loft og isolering. I værste fald kan det medføre, at du får fugt i væggene, som først opdages når der dannes kondensvand og efterfølgende skimmelsvamp. Skimmelsvamp er yderst sundhedsskadeligt, og skal behandles hurtigst muligt ved hjælp af vores grundige skimmelsvampsanering.

Hos Dansk-Skadeservice er vi eksperter i at sikre din bolig, garage e.li. efter stormskader. Vi kan også varetage sikring og oprydning af større ejendomme, f.eks. hos boligforeninger eller erhverv. Vores personale er vant til at arbejde med skadeservice af ethvert omfang. Dagligt kører vi til både private, erhvervskunder og boligforeninger på hele Sjælland og Fyn.

Blandt hyppige stormskader ser vi ofte:

  • Huller i tag.
  • Væltede hegn og havemure.
  • Ødelagte vinduer og døre.
  • Skader fra flyvende genstande som f.eks. trampoliner eller tagsten.
  • Træer, som er væltet ned i hus, carport m.m.
    … og her hjælper vi også med genhusning, samt opbevaring af indbo.

Oversvømmelse efter storm

I Danmark har vi store boligområder, som er særligt udsatte for oversvømmelse. Risikoen stiger når vi oplever storm og orkaner i områder ned til hav, fjorde og lavtliggende havnebassiner. Oversvømmelse opstår altså ofte som indirekte resultat af stormvejr, og skal også behandles inden skaderne får store konsekvenser for vægge og bygningskonstruktioner. I værste fald kan vand og fugt forplante sig til hele konstruktionen, som holder dit hus, og give gener i form af fugtskader og skimmelsvamp.
Hos Dansk-Skadeservice hjælper vi også med rengøring og affugtning efter oversvømmelse af hus og kælder m.m.

Få akut hjælp ved stormskade

Vores skadeledere er vant til at være de første på området. De danner sig hurtigt et overblik over skadernes omfang, hvorefter de guider dig gennem resten af processen. Først bør den akutte skade sikres, så der ikke opstår følgeskader på tag- eller bygningskonstruktion m.m. Vi har døgnvagt hele året rundt. Hvis dit forsikringsselskab ikke tager telefonen, kan du trygt ringe til os. Her får du kompetent hjælp til din akutte stormskade og følgeskade.

Vi tilbyder professionel sikring af huller i tag og andre store og små stormskader. Yderligere foretager vi også rengøring og oprydning uanset, hvilke stormskader du står med.
Ring til os på 53 83 40 04 eller send en mail til vagt@dansk-skadeservice.dk, så rykker vi hurtigt ud og hjælper med at sikre din bolig eller ejendom.

Skriv til os

Kontakt os i alle døgnets 24 timer.
Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig bedst muligt.

Akut opkald: 53 83 40 04
Opkald i dagstimer: 70 25 00 25

Copyright © 2018 - All Rights Reserved Dansk-Skadeservice
Call Now ButtonKlik her for at ringe akut