Desinficering

Effektivt udstyr til effektiv desinficering

Er du bekymret for vira og sporer? Skal du have desinficeret et eller flere rum? Med en løsning fra Dansk Skadeservice får du en effektiv desinficering, der fjerner 99,99% af alle bakterier, sporer og vira såsom Corona. Vi har adgang til det bedste udstyr og er samtidig uddannede med speciale i bl.a. desinficering. Derfor kan du trygt stole på, at vi efterlader dig med et renligt resultat. Kontakter du os, vil vi hurtigt tage fat om sagen og komme ud til dig med vores specialuddannede personale og professionelle udstyr.

Tågesprøjte sikrer effektiv desinficering

Har du behov for at få desinficeret noget, skal du ikke bekymre dig om omfanget af opgaven. Vi tilbyder desinficering til alle områder såsom:

 • Kontorer
 • Institutioner
 • Skoler
 • Køkkener
 • Sportsklubber
 • Busser
 • Toge
 • Biler

og meget mere.

For at være sikker på at vi når ud i alle hjørner og kanter, bruger vi tågesprøjte, hvilket er utrolig effektivt.

Vi gør en dyd ud af at løse opgaven, uden unødige besværligheder, så du kan fokusere på dit arbejde. I mellemtiden vil vi tage os af din desinficering, så du kan vende tilbage til et renligt område. Desuden er vores desinficering forebyggende for eventuelle fremtidige udbrud. Vi minimerer altså chancen for tilbagevendende bakterieudbrud eller udbrud af vira såsom Covid-19. En desinficering er således en rationel investering i dit eget og andres helbred.

Desinficering efter rotter

Har du været så uheldig at have besøg af rotter, tager vi os af rengøringen efterfølgende.

Eksperter i desinficering

Med over 20 år i branchen har vi oplevet lidt af hvert inden for blandt andet desinficering. Det har også givet os et stort sæt af kompetencer, som vi hver dag stræber for at gøre større. Desuden giver det os en bred vifte af ydelser, så vi kan tilpasse enhver løsning specifikt til dig og dine behov. Med et effektivt team er vi altid klar på at yde en effektiv desinficering af dit område. Desuden har vi også mange andre ydelser, som du måske kunne være interesseret i. Vi tilbyder bl.a løsninger inden for:

Hvorfor bruger vi BioCid?

Når vi går i gang med desinficering, bruger vi altid det bedste udstyr på markedet. Heraf gør vi brug af et middel kaldet BioCid, der er banebrydende inden for desinficering. Det fjerner 99,999% af alle bakterier og vira fra området såsom Corona. Desuden er det godkendt af Fødevarestyrelsen til at kunne bruges på flader, som kommer i direkte kontakt med fødevarer, hvorefter de ikke har behov for at tørres af. Andre fordele inkluderer bl.a:

 • Omkostningseffektivt
 • Gennemtestet i henhold til sikker desinficering
 • Skader ikke overflader og belægninger
 • Ready to use
 • Effektivt mod bakterier og vira såsom Corona

Kontakt os omkring desinficering

Har dit område brug for desinficering? Ønsker du et renere indeklima på kontoret, skolen, i bilen eller andet? Så tøv ikke med at kontakte professionelle. Desinficering af professionelle giver et markant bedre resultat og kan spare dig både tid, energi og penge i det lange løb. Med en desinficering fra Dansk Skadeservice kan du trygt læne dig tilbage og lade os klare arbejdet effektivt.

Har du problemer med ubehagelige? Oplever du at det giver mindre overskud i hverdagen? Tager lugten al din opmærksomhed? Så skynd dig at få løst problemet med en lugtsanering. En fæl lugt har tendens til at gøre vores livskvalitet markant værre, hvis vi ofte befinder os i samme område som lugten.

Skal du bruge akut hjælp? Vores døgnvagt er klar på telefonen 24/7. Har du flere spørgsmål, eller ønsker du en desinficering? Så tøv ikke med at ringe på telefon 53 83 40 04, eller sende en mail til vagt@dansk-skadeservice.dk. Endvidere kan du udfylde vores kontaktformular omkring desinficering. Så vender vi tilbage snarest muligt.

Effektivt udstyr af kvalitet

Vi udskifter regelmæssigt vores udstyr til desinficering. De produkter vi bruger lever altid op til nyeste standarder. Desuden har vi investeret meget i kvalitet, så vi kan få desinficeret dit område på rekordtid.

Vi lærer hele tiden mere

Som team stræber vi hele tiden for at blive bedre til vores arbejde. Derfor tager vi regelmæssigt på kursus for at lære mere om de fagområder, vi specialiserer os inden for. Og selvom vi i forvejen har en bred vifte af både erfaring og kompetencer, ved vi, at der altid er mere at lære.

Motiverede medarbejdere

Vores medarbejdere kommer altid ud til dig og dit område så hurtigt som muligt. Vi føler at gode resultater kommer som følge af klar kommunikation og tæt samarbejde med kunden. Derfor gør vi meget ud af at yde en ekstraordinær service og ekspertise.

Skriv til os

Kontakt os i alle døgnets 24 timer.
Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig bedst muligt.

Akut opkald: 53 83 40 04
Opkald i dagstimer: 70 25 00 25

Copyright © 2018 - All Rights Reserved Dansk-Skadeservice
Call Now ButtonKlik her for at ringe akut