Lugtsanering

Vi tilbyder lugtsanering til at fjerne ubehagelige lugte

Har du oplevet ubehagelige lugte, som du ikke kan slippe af med? Hos Dansk Skadeservice tilbyder vi lugtsanering, som er med til at skabe et behageligt indeklima uden dårlige lugte. I mange tilfælde stammer lugtene fra eksempelvis forrådnelse, døde dyr eller vandindtrængen og kan være svært at komme af med uden det rigtige udstyr. Kontakter du os, kommer vi hurtigt forbi og kigger på sagen, hvorefter vi fjerner kilden til den ubehagelige lugt.

Når vi lugtsanerer, anvender vi ozon der dræber alle former for bakterier og mikroorganismer.

Lugte som kan fjernes med lugtsanering:

  • Røg
  • Skimmelsvamp
  • Forrådnelse

Hos Dansk Skadeservice lægger vi altid vægt på at løse din opgave uden besvær for dig. Således kan du fokusere på dit arbejde, imens vi tager os af de fæle lugte med lugtsanering. Desuden sørger vi altid for at forebygge nye tilfælde. Herved minimerer vi chancen for, at nye ubehagelige skulle opstå. En lugtsanering hos os kan altså være en god langsigtet investering i dit eget helbred og indeklima.

Vi er specialister i lugtsanering

Med mere en 20 års erfaring i branchen, står vi klar med en bred vifte af kompetencer og ekspertise skræddersyet til dit behov. Vi er specialuddannede inden for lugtsanering og ved desuden en masse om skader såsom fugtskader, skimmelsvamp osv. Med organiseret samarbejde samt en standardiseret fremgangsmåde er lugtsanering barnemad for os. Vi sørger for at problemet bliver løst på rekordtid og gør desuden ordentlig rent efter os selv.

Lugtsanering er ofte kompliceret, da kilden til lugten kan være svær at finde. Endvidere er der utallige aspekter, som skal vurderes, inden man begynder en lugtsanering. Alt dette har vores professionelle fagfolk styr på.

Det er vigtigt at få fjernet lugten

Hvis du begynder at renovere eller på anden måde laver nybyggeri ved lugten, kan det have fatale konsekvenser. Hvis man ikke få gjort ordentlig rent og ligeledes udfører en mangelfuld lugtsanering, kan det betyde følgende:

  • Alt det nybyggede må rives ned igen
  • Lugtsanering og rengøring skal gøres om igen
  • Prisen på bygningen kan falde markant
  • Prisen på renovering kan stige markant

Således er vi klar over, hvor vigtigt det er, at yde lugtsanering af høj kvalitet.

Kontakt os omkring lugtsanering

Har du problemer med ubehagelig lugt? Oplever du at det giver mindre overskud i hverdagen? Tager lugten al din opmærksomhed? Så skynd dig at få løst problemet med en lugtsanering. En fæl lugt har tendens til at gøre vores livskvalitet markant værre, hvis vi ofte befinder os i samme område som lugten.

Vi har altid døgnåbent på telefonen. Alle ugens 7 dage. Desuden står vi klar til at rykke ud hele året rundt. Har du flere spørgsmål, eller vil du bestille en lugtsanering? Så giv os et kald på telefon 53 83 40 04. Vi er klar til at rykke ud med det samme.

Du kan i øvrigt kontakte os på e-mail vagt@dansk-skadeservice.dk, eller du kan udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage snarest muligt. Skal du have akut hjælp, anbefaler vi altid at du ringer til vores døgnvagt på telefon 53 83 40 04.

Effektivt udstyr til lugtsanering

Vi sørger for at udskifte vores udstyr regelmæssigt. Vores materiel lever altid op til de nyeste standarder, så vi kan yde professionel og effektiv service, der giver et tilfredsstillende resultat.

Vi stræber altid for at blive bedre

Vores personale er altid motiveret til at videreuddanne sig. Vi tager regelmæssigt kurser for at være opdateret på metodik og fagviden. Selvom vi i forvejen ved meget om lugtsanering, er der altid noget nyt at lære.

Vi tager ud til dig

Med motiveret personale kommer vi altid ud til dig på rekordtid, så du slipper for unødig ventetid. Vi holder altid vores aftaler, og sørger for at planlægge din lugtsanering til punkt og prikke.

Skriv til os

Kontakt os i alle døgnets 24 timer.
Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig bedst muligt.

Akut opkald: 53 83 40 04
Opkald i dagstimer: 70 25 00 25

Copyright © 2018 - All Rights Reserved Dansk-Skadeservice
Call Now ButtonKlik her for at ringe akut